Kategoriat

Blogin esittely

Tervetuloa Missing Link -blogiin!

Olen Maaret, nettinikiltäni Arana, ja lempitouhuani on fiktion kuluttaminen, ajatteleminen ja analysoiminen. Tämän blogin olen perustanut keväällä 2009 paikaksi ajatuksilleni varsinkin mangasta ja animesta. Viime vuosina blogin aihepiiri on laajentunut selvästi myös toisen suurihastukseni eli Disneyn animaatioklassikoiden puolelle Prinsessapäiväkirjat-kirjoitussarjan myötä.

Blogiin kirjoitan pääasiassa pitempiä tekstejä epätasaisesti silloin kun löytyy aikaa, energiaa ja innostusta. Pidän sen rinnalla Twitter-tiliäni fiktiopäiväkirjanani, jonne kirjaan ylös kuluttamani viihteen herättämiä ajatuksia ja tuntemuksia päivittäin. Kirjoitan myös Anime-lehteen ja olen pitänyt animetapahtumissa ja muissa popkulttuuriaiheisissa tapahtumissa puheohjelmaa.

Yhteyden minuun saa parhaiten blogin kirjoituksiin kommentoimalla, sähköpostilla osoitteeseen februara ät gmail piste com tai Twitterissä huikkaamalla. Animen ja mangan kulutusta voi stalkata MAL-tililtä. Pidän myös manga-aiheista Mangakartta-podcastia Petteri Uusitalon kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *